Події

У Житомирі на перехресті вулиць Вітрука та Шевченка зіткнулися Renault та Skoda: водіїв ушпиталили

2 March 2023, 10:20

У Житомирі 1 березня близько 8 вечора на перехресті вулиць Вітрука та Шевченка сталася ДТП за участю Renault та Skoda, водії отримали травми, їх ушпиталили.

Про це 2 березня повідомила пресслужба патрульної поліції в Житомирській області.

«Учора, близько 20-ї години, на перехресті вулиць Вітрука та Шевченка сталась дорожньо-транспортна пригода з потерпілими за участю автомобілів Renault та Skoda.

У результаті ДТП водіїв транспортних засобів медики ушпиталили. Патрульні забезпечували охорону місця події та здійснювали регулювання дорожнього руху. Оформленням матеріалів ДТП займалися слідчі», - йдеться в повідомленні.

У пресслужбі ГУНП для Житомир.info надали подробиці автопригоди.

«1 березня близько 19:40 на перехресті вулиць Вітрука та Шевченка сталася ДТП за участю Renault Megane та Skoda Octavia. Один із водіїв не надав перевагу в русі іншому. Після допомоги медиків чоловіки будуть продовжувати лікування амбулаторно. Одному з водіїв 20 років, іншому – 26, обидва житомиряни», - розповіла речниця головного управління Нацполіції в Житомирській області Алла Ващенко.

Відеодобірка ДТП, які впродовж лютого потрапили в об’єктив вуличних камер в Житомирі можна переглянути тут.

Як повідомляв Житомир.info, 23 лютого 2023 року відділ комунікації поліції Житомирської області інформував, що напередодні ввечері на перехресті вулиці Покровської та проспекту Незалежності в обласному центрі автобус здійснив наїзд на 28-річного містянина, чоловіка ушпиталили в реанімаційне відділення. Вранці 28 лютого 2023 року помер оперуповноважений сектору кримінальної поліції відділу №1 Житомирського райуправління, якого кілька днів тому збив автобус.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДТП аварія зіткнення патрульна поліція постраждалий 
Матеріали по темі