Фоторепортаж

Плитка на Михайлівській у Житомирі через пів року після першого поточного ремонту. Фоторепортаж

3 March 2023, 15:15

На початку вересня 2022 року у Житомирі розпочали перший поточний ремонт плитки на Михайлівській: перекладали найбільш проблемні ділянки плитки напередодні зими.

Житомир.info 3 березня 2023 року вирішив подивитися, як єдина пішохідна вулиця Житомира перезимувала свою сьому зиму з гранітною плиткою.

Найбільше страждає покриття в місцях заїзду з боку провулка Скорульського - тут досить велика концентрація поламаних та тріснутих плиток.

Найслабші місця - це люки: навколо них плитка ламається найчастіше.

На частині вулиці, яка ближче до Київської - досить великі ділянки плитки, яка “гуляє” під ногами.

Варто зазначити, що частина відремонтованих ділянок після зими залишилася у гарному стані. Частина ж знову потребує ремонту, інша частина дефектів з'явилася за зиму.

Як повідомляв Житомир.info, капітальний ремонт вулиці Михайлівської розпочали 8 вересня 2016 року. На реконструкцію пішохідної вулиці з міського бюджету планували витратити 15 млн грн. 21 жовтня 2016 року будівельники відкрили для проходу першу частину відремонтованої пішохідної вулиці Михайлівської, а 25 листопада зняли паркан та відкрили другу частину вулиці. Напередодні Нового року, 29 грудня, у Житомирі відкрили для проходу ще одну, третю частину відремонтованої Михайлівської. Після зими, в березні 2017 року плитка в деяких місцях частково потріскала, розкололася, а біля каналізаційних люків узагалі попровалювалася. У квітні 2017 року робітники усували недоліки, які з’явилися після зими, а у вересні частково перекладали плитку. У 2018 році, після другої зими плитка мала такий вигляд.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: плитка Михайлівська 
Матеріали по темі