Суспільство

Всередині тижня у Житомирській області повітря прогріється до +11 градусів, але буде вітряно

6 March 2023, 14:02

Ночі – морозні, вдень – від 5 до 11 градусів тепла, в окремі дні – вітряно, в інші – мрячно: такою буде погода в Житомирі та області упродовж робочого тижня з 6 по 10 березня.

Прогноз погоди на найближчі дні Житомир.info надав Житомирський обласний центр з гідрометеорології.

7 березня, вівторок

По Житомиру: хмарно з проясненнями. Вночі невеликий сніг. Вдень невеликий мокрий сніг та дощ. Вітер південно-західний, 7-12 м/с. Температура вночі 1-3°C морозу, вдень 4-6°C тепла.

По області: хмарно з проясненнями. Вночі невеликий сніг. Вдень місцями невеликий мокрий сніг та дощ. Вночі та вранці на дорогах місцями ожеледиця. Вітер південно-західний, 7-12 м/с. Температура вночі 0-5°C морозу, вдень 1-6°C тепла.

8 березня, середа

Хмарно. Вночі без істотних опадів. Вдень дощ. Вітер південно-західний, 7-12 м/с, вдень місцями пориви 15-20 м/с. Температура вночі від 2°C тепла до 3°C морозу, вдень 6-11°C тепла.

9 березня, четвер

Хмарно. Мокрий сніг з дощем. На дорогах місцями ожеледиця. Вітер південно-західний, 7-12 м/с, вдень місцями пориви 15-20 м/с. Температура вночі від 2°C тепла до 3°C морозу, вдень 0-5°C тепла.

10 березня, п’ятниця

Вночі сніг та мокрий сніг. Вдень без істотних опадів. Температура вночі від 2°C тепла до 3°C морозу, вдень 0-5°C тепла.

За прогнозами синоптиків, на вихідних дощитиме, можливий мокрий сніг, але температура повітря підвищиться.

Нагадаємо, перші вихідні весни, 4-5 березня 2023 року, в Житомирі й області видалися вітряними, трохи сніжило, як і прогнозували синоптики.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: погода синоптики весна вітер дощ сніг  
Матеріали по темі