Місто

Дістатися до Києва житомиряни тепер можуть іще раніше: автобуси з Житнього ринку курсують з 6-ї години ранку

6 March 2023, 16:20

З настанням весни тривалість світлового дня помітно зростає, а отже й заплановані поїздки можна розпочинати раніше. Задля зручності пасажирів перевізник відкоригував графік руху маршруток Житомир – Київ, що відправляються з автостанції на Житньому ринку. Відтепер перший автобус вирушатиме о 6:00 год. Далі маршрутки виїжджатимуть зі станції щогодини.

Як і раніше, з Житнього до столиці відправляється комфортабельний пасажирський транспорт від надійного перевізника. Всі автобуси прямують до головної транспортної розв’язки країни – до столичного залізничного вокзалу, звідки зручно буде дістатися до будь-якого куточка Києва або ж продовжити свою подорож в інші регіони країни чи за кордон.

Ціна квитка, як завжди, помірна й економічно обґрунтована: нині дорога до столиці коштує 200 грн. Важливо, що квиток на маршрутку можна ЗАБРОНЮВАТИ, для цього слід просто зателефонувати за номером: 068-277-57-75.

Отже, поїздки до Києва з Житнього ринку це:

• щоденні регулярні автобусні рейси;

• комфортабельні автобуси;

• офіційний і відповідальний перевізник;

• можливість забронювати квиток;

• економія: розумна ціна квитка.

Отримати більше інформації щодо часу відправлення, вартості проїзду й акційної пропозиції за маршрутом Житомир – Київ (залізничний вокзал) можна у диспетчера за номером телефону 068-277-57-75.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: автобус маршрутка транспорт Житомир - Київ Житній ринок перевізник пасажир  
Матеріали по темі