Місто

В Житомирі цього року не планують капітальний ремонт доріг, але вулицю Лятошинського розриють

7 March 2023, 11:02

В планах влади Житомира на 2023 рік немає капітального ремонту доріг, лише поточні ремонти.

Про це 7 березня в коментарі Житомир.info повідомила перша заступниця мера Світлана Ольшанська.

«Кошти на капітальний ремонт доріг в бюджеті Житомирської міської громади на 2023 рік не закладали, лише на поточні ремонти, які проводить УАШ. Капітальний ремонт доріг поки що попадає в третю чергу фінансування, тому тут є проблема. І капітальні ремонти має затверджувати обласна військова адміністрація. Єдине, що пройшло на сесії – заміна комунікацій на вулиці Лятошинського, бо мережі водоканалу там критично зношені», - сказала Світлана Ольшанська.

Зауважимо, що на черговій сесії Житомирської міської ради 23 лютого 2023 року з міського бюджету управлінню комунального господарства було виділено 3,2 млн грн на реконструкцію каналізаційних мереж по вул. Бориса Лятошинського та 1,8 млн грн на придбання матеріалів для реконструкції водопровідних мереж по цій вулиці.

Нагадаємо, в 2021 році в Житомирі активно обговорювали концепцію реконструкції вулиці Лятошинського.

Як повідомляв Житомир.info, в квітні 2022 року КП «Управління автомобільних шляхів» почало аварійний ремонт доріг у Житомирі: в планах був проспект Незалежності, вулиці Покровська, Домбровського, Івани Мазепи, Східна та Шевченка. 15 вересня УАШ уклало дві угоди з ПП «Автомагістраль» на поточний ремонт вулиць Небесної Сотні та Покровської вартістю 12 млн грн – 4 і 8 млн грн, відповідно. 12 жовтня комунальне підприємство «Управління автомобільних шляхів» Житомирської міської ради уклало угоду з ТОВ «УК "Комфорт-Буд» на відновлювальні роботи з ремонту покриття по вул. Київська за 7,7 млн грн. Ремонті роботи завершили до кінця листопада 2022 року.

У2023 році в Житомирі планують витратити 4 млн грн на оновлення дорожньої розмітки.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ремонт дорога Ольшанська УАШ вул.Лятошинського 
Матеріали по темі