Суспільство

У Києві попрощалися з льотчиком із Житомирської області, який загинув під час виконання бойового завдання на Донбасі

8 March 2023, 15:35

У столиці 7 березня в останню путь провели двох загиблих льотчиків: Ігоря Соломеннікова та Віктора Волинця – уродженця Житомирщини, який героїчно загинув на Донбасі, виконуючи бойове завдання.

Про це повідомляє пресслужба Командування Повітряних Сил ЗСУ.

«Сьогодні в Києві попрощалися з двома Героями-льотчиками – 22-річним Ігорем Соломенніковим та 55-річним Віктором Волинцем. Віктор родом з Житомирщини. Випускник Чернігівського вищого військового авіаційного училища льотчиків. До повномасштабного вторгнення працював пілотом цивільних авіакомпаній. Із жовтня 2022 року служив у складі 7 бригади тактичної авіації імені Петра Франка. Ігор родом із Севастополя. Також військовий льотчик – завершив Харківський Національний університет Повітряних Сил ім. Івана Кожедуба. Теж проходив службу в 7 бригаді тактичної авіації. Наші захисники виконали не один бойовий виліт в складі одного екіпажу. 22-річний Ігор був штурманом. 55-річний Віктор – льотчиком. Вони загинули на Донбасі під час виконання бойового завдання. Екіпаж був уражений винищувачем ворога», - зазначається в повідомленні.

Нагадаємо, 6 березня у Житомирі в останню путь провели двох захисників: Дмитра Згерського та Олександра Костецького, які загинули наприкінці лютого на Сході країни.

Як повідомляв Житомир.info, 2 березня 2023 року у Житомирі в останню путь провели захисника з 95-ї ОМБр Максима Расновського, який героїчно загинув на Сході.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: військовий військовослужбовець захисник загибель загиблий поховання прощання льотчик Соломенніков Волинець 
Матеріали по темі