Події

Відео моменту влучання дрона-камікадзе по підстанції в Житомирі

9 March 2023, 10:27

В ніч на 9 березня росіяни вдарили по підстанції в Житомирі, внаслідок чого частина міста лишилася без світла і води.

У ранковому зверненні мер Сергій Сухомлин повідомив, що Житомир атакували «шахедами». За інформацією начальника Житомирської обласної військової адміністрації Віталія Бунечка після влучання в області без енергопостачання залишилися майже 150 тисяч абонентів, але, на щастя, минулося без постраждалих.

Редакція Житомир.info отримала відео читачів з моментом влучання дрона-камікадзе у підстанцію, після чого зайнялася пожежа.

Відповідно до Спільної заяви Міністерства культури та інформаційної політики України, Міністерства оборони України та представників ЗМІ журналісти можуть збирати інформацію на місцях відразу після обстрілів, а оприлюднювати матеріали щодо подій навколо військових об’єктів – по завершенню 12 годин, цивільних – через 3 години.

Нагадаємо, після відбою повітряної тривоги, яка тривала з 2:17 до 7:52, дитсадки та ліцеї Житомира готові були приймати дітей. Після 9:00 в місті почали відновлювати водопостачання, на складні перехрестя, де не працюють світлофори, вийшли регулювальники.

Як повідомляв Житомир.info, в ніч з 8 на 9 березня противник завдав масованого ракетного удару по об‘єктах критичної інфраструктури України: ворог здійснив 81 пуск ракет різного базування.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: шахед дрон підстанція обстріл 
Матеріали по темі