Події

У селі Житомирського району на пожежі в будинку врятували 41-річного чоловіка, який не міг самостійно пересуватися

10 March 2023, 11:52

Під час ліквідації пожежі в житловому будинку 9 березня у селі Житомирського району вогнеборці врятували 41-річного чоловіка.

Про це 10 березня повідомляє пресслужба ГУ ДСНС у Житомирській області.

«9 березня о 21:53 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу у приватному житловому будинку в с. Осички Радомишльської територіальної громади Житомирського району. Вдома знаходилися господарка та її син, який не міг самостійно пересуватись. В кухні власниця побачила іскри з люстри, після чого пішов дим. Самотужки вивести сина з будинку матері не вдалося. По прибуттю вогнеборців до місця виклику в помешканні утримувалося задимлення у кухні. Вони встановили, що зайнялася проводка, яка проходила через перекриття стелі. Рятувальники допомогли покинути будинок сину господарки, від госпіталізації врятований відмовився. Зусиллями бійців ДСНС пожежу було локалізовано о 22:38, ліквідовано - о 23:21. Внаслідок надзвичайної події вогнем знищено перекриття будинку на площі 9 кв. м та речі домашнього вжитку. Рятувальники не допустили розповсюдження вогню за межі кухні та котельні», - йдеться в повідомленні.

Попередня причина виникнення пожежі - коротке замкнення електромережі.

Нагадаємо, 6 березня у селі Новаки Житомирської області на пожежі в приватному будинку загинула 31-річна жінка. Упродовж доби з 27 на 28 лютого у Житомирській області на пожежах загинули двоє людей: у Малині – 80-річна жінка, у Ружині – 47-річний чоловік.

Як повідомляв Житомир.info, 23 лютого 2023 року під час ліквідації пожежі в приватному житловому будинку в селі Разіне Романівської громади було виявлено загиблу 31-річну жінку.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: пожежа ДСНС рятувальник врятований 
Матеріали по темі