Події

На трасі Київ-Чоп у Житомирській області виявили мотоцикл, викрадений 14 років тому в Італії

10 March 2023, 13:46

9 березня на автодорозі Київ-Чоп патрульні зупинили мотоцикл за порушення ПДР і виявили, що він перебуває в міжнародному розшуку.

Про це 9 березня повідомила пресслужба патрульної поліції в Житомирській області.

«Сьогодні, близько 10-ї години, на 157 км автодороги Київ — Чоп інспектори зупинили за порушення ПДР мотоцикл Kawasaki. Під час розмови з інспекторами водій помітно нервував, як виявилося не даремно. Патрульні виявили у чоловіка відсутність реєстраційного документа на транспортний засіб та посвідчення водія, а саме, що він тимчасово позбавлений права керування транспортними засобами.

Інспектори оглянули мотоцикл, звірили номери агрегатів згідно з базою даних Інтерпол. З'ясувалось, що транспортний засіб перебуває у міжнародному розшуку, як викрадений в Італії 2009 року. На керманича, охоронці порядку винесли постанову за ч. 4 ст. 126 (Керування особою, тимчасово обмеженою у праві керування) КУпАП, що тягне за собою накладення штрафу 20400 гривень. На місце події інспектори викликали слідчо-оперативну групу для встановлення всіх обставин справи», - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, у Житомирі 29 грудня 2022 року під час патрулювання міста на вулиці Вітрука правоохоронці виявили автомобіль SsangYong, який знаходиться в розшуку. Згодом стало відомо, що житомирянка скаржиться в прокуратуру про корупцію в ТСЦ: її автомобіль незаконно переоформили на колишнього чоловіка і віддали йому.

Як повідомляв Житомир.info, 4 січня 2022 року у Коростені чоловік прийшов зареєструвати автомобіль Volkswagen Sharan, а виявилось, що транспортний засіб розшукує «Інтерпол». В листопаді 2022 року киянин в житомирському сервісному центру МВС хотів зареєструвати автомобіль, а виявилося, що ідентифікаційний номер кузова був змінений, а сама машина вже 10 років була у розшуку на Донеччині.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: мотоцикл розшук патрульний патрульна поліція 
Матеріали по темі