Суспільство

У Житомирській області нагородили військових пілотів, одного з бійців – посмертно

13 March 2023, 10:29

На Житомирщині відбулося нагородження військових пілотів, які щодня закривають наше небо від російських ракет та безпілотників. Разом з командувачем повітряного командування «Центр» генерал-лейтенантом Анатолієм Кривоножком участь у нагородженні взяв заступник начальника Житомирської ОВА Віктор Градівський.

Про це 13 березня повідомляє пресслужба Житомирської ОВА.

«На жаль, воєнна реальність така, що гинуть найкращі. Серед них – підполковник 39-ї бригади тактичної авіації Павло Бабич. Військового нагородили Орденом «За мужність» ІІІ ступеню, посмертно. Нагороду передали його дружині та батькам. Разом з рідними та побратимами по службі вшанували пам’ять загиблого хвилиною мовчання. Під час зустрічі з військовими Анатолій Кривоножко нагородив ряд офіцерського та сержантського складу відомчими заохочувальними відзнаками і грамотами. Подякували хлопцям та дівчатам за патріотизм та неоцінений внесок в оборону України», - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, 10 березня 2023 року Володимир Зеленський підписав указ про відзначення нагородами українських захисників: близько трьох десятків воїнів отримали медаль «За військову службу Україні»

Як повідомляв Житомир.info, 7 та 8 березня 2023 року президент Володимир Зеленський підписав три укази про відзначення державними нагородами військовослужбовців.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: нагородження нагорода війна відзнака військовий військовослужбовець орден 
Матеріали по темі