Події

За два тижні на дорогах Житомирської області виявили 13 випадків незаконного перевезення деревини

13 March 2023, 16:27

Патрульні продовжують перевіряти законність перевезення деревини. З початку місяця на автодорогах області охоронці порядку виявили 13 випадків порушення правил перевезення лісопродукції.

Про це 13 березня повідомляє пресслужба патрульної поліції в Житомирської області.

«У більшості випадків перевезення лісопродукції, фактичні розміри деревини не збігалися із зазначеними в товаротранспортних накладних і наявних базах, відсутні бирки чи наявні ознаки повторного їх використання. Також три водії перевозили деревину без відповідних для цього документів. Патрульні постійно перевіряють вантажні транспортні засоби, які перевозять лісопродукцію. А у випадках виявлення порушень законодавства — негайно повідомляють слідчих», - йдеться в повідомленні.

У поліції нагадують, що за незаконну вирубку дерев, залежно від завданих збитків, передбачена як адміністративна, так і кримінальна відповідальність.

Нагадаємо, 8 березня поблизу Житомира на блокпосту зупинили вантажівку, в якій перевозилися близько 70 соснових колод без документів

Як повідомляв Житомир.info, 27 лютого 2023 року у Бердичівському районі патрульні зупинили ЗІЛ із дубовими колодами, на які не було документів: авто та деревину вилучили

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: деревина дерево ліс лісопродукція патрульні патрульний патрульна поліція 
Матеріали по темі