Події

На вулиці Східній затримали 20-річного житомирянина, який перебував у розшуку за розбій та вимагання

16 March 2023, 15:23

Патрульні продовжують виявляти осіб, які перебувають у розшуку. Так, 15 березня, на вулиці Східній виявили чоловіка, який переховується від суду відразу за двома статтями Кримінального кодексу України.

Про це 16 березня повідомила пресслужба патрульної поліції в Житомирській області.

«Учора, близько 15-ї години, інспектори роти ТОР на вулиці Східній помітили особу, яка своїми діями викликала у них підозру. Під час спілкування та перевірки громадянина за наявними базами даних патрульні з'ясували, що останнього розшукують працівники районного управління поліції. Громадянин переховується від суду відразу за двома статтями Кримінального кодексу України. Інспектори доставили чоловіка до районного управління поліції для з'ясування усіх обставин», - йдеться в повідомленні.

У пресслужбі Житомирського районного управління поліції Житомир.info розповіли, що затриманому чоловіку 20 років і він умисно уникав судових засідань у справі, де є обвинуваченим.

«Це 20-річний житомирянин, обвинувачений за ч.1 ст. 187, ч.1 ст. 189, ч. 2 ст. 186 та ч.2 ст. 125 КК України. Він розшукувався, оскільки переховувався від органів суду та не з'являвся на судові засідання у справі, де є обвинуваченим. Нині йому обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою», - прокоментували у пресслужбі Житомирського РУП.



Фото пресслужби патрульної поліції в Житомирській області

Нагадаємо, 2 березня протягом дня на вулицях Житомира патрульні затримали двох осіб, які перебувають у розшуку.

19 грудня 2022 року у Житомирі ТОРівці під час патрулювання знайшли чоловіка, який вважався безвісти зниклим, його розшукувала маріупольська поліція.

Як повідомляв Житомир.info, 4 серпня 2022 року у поліції розповідали, що оперативники у Житомирі знайшли сімейну пару, яка вже тривалий час вважалася безвісно зниклою у Маріуполі.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: розшук поліція ТОР 
Матеріали по темі