Місто

У Житомирі поховали двох бійців, які захищали східні рубежі країни від російських окупантів

16 March 2023, 17:59

У Житомирі в останню путь провели двох захисників: Андрія Краєвського та Євгенія Пташника, які загинули на Сході країни.

Про це 16 березня повідомила Житомирська міська рада.

Краєвський Андрій Ігорович (14.04.1985 — 03.03.2023)

Народився у Житомирі, закінчив ЗОШ №19. Здобув спеціальність будівельника в ПТУ №1. Працював на місцевих підприємствах. Виховував двох дітей. Захоплювався іконописом. Із початком повномасштабної агресії рф в Україні добровільно став до лав ЗСУ. Загинув, захищаючи східні рубежі України в лавах однієї із механізованих бригад ЗСУ.

Пташник Євгеній Вадимович (05.03.1996 — 13.03.2023)

Народився у Житомирі, закінчив ЗОШ №24. Здобув юридичну освіту в Національному юридичному університеті імені Ярослава Мудрого. Вирішив пов’язати своє життя із захистом Батьківщини. Проходив контрактну службу в частинах ЗСУ. За зразкову службу був неодноразово нагороджений відомчими та державними нагородами. Повномасштабне вторгнення рф зустрів, виконуючи бойові завдання на Сході України. Загинув, захищаючи одне із міст Донецької області від атак російських окупантів.

Нагадаємо, 15 березня у Житомирі провели в останню путь військовослужбовця механізованої бригади Леоніда Корольчука, який помер під час лікування.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: військовий військовослужбовець загибель прощання поховання військове кладовище Пташник Краєвський 
Матеріали по темі