Новини компаній

Як обрати кондиціонер Midea

17 March 2023, 10:16

Кондиціонер Midea допоможе створити ідеальний мікроклімат у квартирі чи будинку, у робочому кабінеті чи приймальні, у номері готелю чи пансіонату. Продукція бренду користується популярністю, оскільки відрізняється високою енергоефективністю, надійністю та безпекою, зручністю експлуатації. Залишилася справа за малим – підібрати оптимальний під умови користування та особливості приміщення кондиціонер. Розібратися із цим питанням допоможуть фахівці інтернет-магазину Stylus.

Як вибрати надійний та зручний у роботі кондиціонер Midea

Компанія Midea Holding Co. спеціалізується на розробці та виробництві побутових і професійних спліт-систем, мобільних кондиціонерів, центрального гідравлічного та універсального кліматичного обладнання. Підвищеною увагою споживачів користуються такі типи кондиціонерів бренду:

- настінні;
- мобільні;
- касетні;
- канальні;
- спліт-системи.

При виборі кондиціонерів Midea, які представлені в широкому та різноманітному асортименті, варто дотримуватись наступних рекомендацій.

Тип приміщення

Пристрій відрізняється стильним сучасним дизайном, для якого характерне мінімалістичне оформлення та витримані колірні рішення. Така техніка гармонійно виглядатиме в будь-якому інтер'єрі та будь-якому приміщенні. Кондиціонери Midea настінного типу підходять для встановлення у квартирах, приватних та заміських будинках, на дачах. Крім того, кліматичне обладнання бренду касетного або канального типу можна використовувати для створення сприятливого мікроклімату в офісах та на підприємствах. Невеликі апарати часто використовують у номерах готелів, високопотужні універсальні агрегати ставлять у торгових, розважальних та бізнес-центрах.

Площа приміщення

Не менш важливо враховувати площу приміщення при виборі обладнання для нагрівання/охолодження повітря. Адже саме від площі залежить оптимальна потужність пристрою. А при неправильному визначенні потужності спостерігається недостатнє нагрівання/охолодження повітря (слабкий кондиціонер). Якщо купити високопродуктивний кондиціонер для невеликого приміщення, то апарат не залучить в роботу всю потужність, а ось суми в платіжках за електроенергію будуть чималими.

Тому при виборі кондиціонера радимо розраховувати потужність під площу приміщення за формулою: 1 кВт на 10 кв. м.

Кліматичні умови

Зауважте, що вибір кондиціонера може відрізнятися залежно від регіону. Наприклад, для спекотних регіонів краще підійдуть моделі високої потужності. А ось для місцевості з підвищеною вологістю варто приглянути апарат із додатковою функцією осушення, що дозволить уникнути накопичення конденсату в дренажній системі пристрою. Для холодних регіонів підходять модифікації із захистом зовнішнього модуля від обмерзання, що підвищує якість роботи та продовжує термін служби обладнання.

Технічні характеристики

Також важливо визначитися з енергоефективністю пристроїв, адже саме цей показник роботи техніки впливає на кількість споживаної енергії та, відповідно, суми у платіжках за комунальні послуги. Найбільш економічно вигідними є модифікації класів А, А+, А++. Безумовно, вартість таких агрегатів дещо вища, але вони окупаються буквально за кілька років.

Ще одна важлива технічна характеристика кондиціонерів – це рівень шуму, що виробляється. Для спальні або дитячої кімнати варто підібрати модель з шумопродуктивністю не вище 40 дБ, при цьому шумність зовнішнього блоку може бути близько 40-55 дБ. Для виробничих чи великих приміщень хорошим варіантом буде спліт-система з рівнем шумності 40-50 дБ, але тут і потужність значно більша.

Вибираючи кондиціонер, звертайте увагу на залучену систему фільтрації – багато сучасних моделей оснащені кількома фільтрами, які вловлюють мікрочастинки пилу, віруси та бактерії.

Більш детально ознайомитися з характеристиками та особливостями кондиціонерів Midea можна в описі карток товарів на сайті Stylus.ua – переходьте, вибирайте модель, що сподобалася, і оформляйте покупку.

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: кондиціонер 
Матеріали по темі