Події

Подробиці ДТП на об’їзній Коростишева: загинули двоє людей, ще одного травмованого довелося деблокувати з авто

19 March 2023, 09:05

На трасі Київ-Чоп у Житомирській області 18 березня близько 10 години зіткнулися дві автівки, внаслідок чого двоє людей загинули на місці, ще один чоловік травмувався.

Про це 18 березня повідомила пресслужба ГУНП у Житомирській області.

«18 березня близько 10:10 на автодорозі Київ-Чоп сталася ДТП за участі двох автомобілів. «Audi А-8» під керуванням 44-річного жителя столиці рухався зі сторони Житомира у напрямку Києва. А водій «АЗЛК», житель с. Гуменник Старосілецької ТГ, 1954 р. н, виконував маневр розвороту. У результаті зіткнення загинув водій та 30-річна пасажирка останнього легковика, також був травмований ще один його пасажир, 1961 р. н. Поліцейські Управління превентивної діяльності ГУНП разом з водіями-очевидцями деблокували потерпілого із зім‘ятого автомобіля та передали медикам екстренної допомоги. Триває встановлення усіх обставин. На місці події працювали патрульні та слідчо-оперативна група Коростишівського відділу Житомирського районного управління поліції», - йдеться в повідомленні.

Як повідомляв Житомир.info, зранку 18 березня близько 11 години на трасі Київ-Чоп у Житомирській області (на об’їзній міста Коростишева) сталася ДТП з потерпілими. На місці автопригоди працювали медики, слідчі та бригада ДСНС.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДТП аварія зіткнення патрульна поліція постраждалий загиблий об'їзна 
Матеріали по темі