Події

У Житомирі на провулку Винокурному зупинили Opel за порушення ПДР: водій був п’яний, драгер показав перевищення норми у 7 разів

21 March 2023, 09:55

У Житомирі 19 березня в обідню пору на провулку Винокурному зупинили водія, який порушував ПДР був напідпитку.

Про це 20 березня повідомила пресслужба патрульної поліції в Житомирській області.

«Поліцейські продовжують виявляти водіїв, які керують авто у стані сп'яніння. Вчора, близько 12-ї години, на провулку 1-й Винокурний за порушення правил дорожнього руху інспектори зупинили авто Opel, водій якого мав ознаки алкогольного сп’яніння, а саме: різкий запах алкоголю з порожнини рота, нестійка хода, почервоніння шкіри обличчя. Керманич пройшов огляд на визначення стану сп'яніння за допомогою приладу Драгер на місці. Результат — 1,33 проміле алкоголю, що майже в 7 разів перевищує допустиму норму», - йдеться в повідомленні.

Ще одного водія, який порушував ПДР та перебував у стані алкогольного сп'яніння, виявили патрульні на вулиці Покровській. Керманич виявив бажання пройти освідування в найближчому медичному закладі, де висновок лікаря підтвердив, що той перебував у стані алкогольного сп'яніння.

Зокрема на території міста та області за минулі вихідні поліцейські зафіксували 44 випадки керування водіями транспортними засобами з ознаками сп’яніння.

Патрульні нагадують, що максимально допустимий рівень алкоголю в крові — 0,2 проміле.

Нагадаємо, 19 березня у Коростишеві в комендантську годину зупинили водія напідпитку та без документів, чоловік спробував відкупитися.

Як повідомляв Житомир.info, 19 березня 2023 року у Житомирі на Богдана Хмельницького правоохоронці зупинили водія Renault за порушення ПДР, а в автівці знайшли зброю та наркотики

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: водій нетверезий водій сп’яніння п’яний водій 
Матеріали по темі