Події

У Бердичеві чоловік проліз у будинок, доки власниця була вдома, й забрав прикраси з грішми: причетного затримав очевидець

23 March 2023, 11:24

У Бердичеві 22 березня затримали жителя Шепетівки під час пограбування будинку.

Про це 23 березня повідомляє відділ комунікації поліції Житомирської області.

«22 березня до оселі жительки райцентру, пошкодивши вікно, заліз незнайомець. Підозрілий шум у житловому приміщенні привернув увагу жінки, яка у цей час працювала в офісній частині будинку. Заявниця відразу звернулась на «102» та повідомила про ситуацію рідних. Коли жінка разом із знайомим зважились зайти до оселі, вони побачили чоловіка, який нишпорив довкола. Незнайомець відразу кинувся тікати через вікно – тим же способом він і проник усередину. Наздогнав грабіжника очевидець події приблизно за квартал від будинку та за допомогою перехожих затримав до прибуття поліцейських.

У подальшому під час огляду у незнайомця було вилучено гроші та ювелірні прикраси заявниці», - йдеться в повідомленні.

Відтак затриманого доставили до Бердичівського районного відділу поліції, де слідчі з’ясували, що він 43-річний житель м. Шепетівки, раніше багаторазово судимий за майнові злочини. Востаннє чоловік звільнився з місць позбавленні волі у листопаді 2022 року.

Нині він затриманий у порядку ст. 208 (Затримання уповноваженою службовою особою) Кримінального процесуального кодексу України.

Досудове розслідування проводиться за ч. 4 ст. 186 (Грабіж), а відтак чоловікові може загрожувати покарання у вигляді позбавлення волі на термін від 7 до 10 років.

Як повідомляв Житомир.info, 13 січня 2023 року впродовж двох годин поліцейські розшукали та затримали раніше судимого за майнові злочини грабіжника, жителя Житомирської області, який у Козятині на Вінниччині зайшовши до незнайомих людей у помешкання, вчинив грабіж та втік. За такий злочин зловмиснику загрожує до 10 років ув’язнення.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: грабіж пограбування грабіжник поліція Бердичів Шепетівка 
Матеріали по темі