Місто

У Житомирі в останню путь провели військовослужбовця, який захищав країну на Сході

24 March 2023, 15:02

У Житомирі попрощалися із полеглим бійцем Олегом Дарчановим.

Про це 24 березня повідомляє пресслужба Житомирської міської ради.

«Житомир попрощався… На щиті повернувся ДАРЧАНОВ ОЛЕГ ОЛЕГОВИЧ (10.08.1982-07.03.2023). Олег Олегович проживав у м. Житомирі, працював на місцевому підприємстві харчової промисловості. Мав безмежну повагу серед своїх колег та сусідів. Батько та незабаром мати Героя рано померли...Герой завжди мріяв захищати Батьківщину, однак через проблеми зі здоров’ям довго не міг пройти призовний відбір. У 2021 році після численних спроб його мрія здійснилась і Олег Олегович підписав контракт із ЗСУ та почав проходження професійної військової служби. Початок повномасштабної російської агресії зустрів у лавах Захисників України. Мужньо захищав нашу Батьківщину на Сході України. Героїчно загинув», - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, 16 березня у Житомирі в останню путь провели двох захисників: Андрія Краєвського та Євгенія Пташника, які загинули на Сході країни.

Як повідомляв Житомир.info, 15 березня 2023 року у Житомирі провели в останню путь військовослужбовця механізованої бригади Леоніда Корольчука, який помер під час лікування.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: військовий військовослужбовець загибель прощання поховання військове кладовище загиблий Дарчанов 
Матеріали по темі