Місто

У Житомирі організовують «Здорову прогулянку»: розповідатимуть про підтримку здоров’я та вчитимуть скандинавської ходьби

25 March 2023, 09:09

25 березня у Житомирі пройде Здорова прогулянка на свіжому повітрі, під час якої мешканці та гості міста зможуть навчитися скандинавській ходьбі і дізнатися багато корисного про підтримку свого здоров’я. Вхід вільний. Старт о 13:00.

Про це 24 березня повідомила Житомирська міська рада.

«Прогулянка відбудеться за спеціальним маршрутом пішохідною вулицею Михайлівська. Реєстрація на старт кожної групи буде відбуватися на Європейській площі (біля фонтану – ред.). Охочі можуть зареєструватися у групу, яка стартує у певний час. Щоб обрати зручний для вас час, необхідно зареєструватися за посиланням: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSehkUm-ipdZ1SXwB1-tpyfCY2m5H_2TBQ9wO6pJ-mnaAHGGPw/viewform. Перед прогулянкою учасники отримають спеціальні палки для скандинавської ходьби та впродовж 20 хвилин спробують освоїти техніку з інструктором. А під час прогулянки зможуть послухати спецвипуск подкасту «Температура нормальна» про те, як підтримувати своє здоров’я щодня», - йдеться у повідомленні.

Також на заході усі охочі зможуть відвідати медичну зону і проконсультуватися з сімейним лікарем та зробити базову перевірку стану свого здоров’я: виміряти артеріальний тиск, перевірити рівень глюкози в крові, визначити індекс маси тіла та вакцинуватися від COVID-19.


«Здорова прогулянка реалізується у межах регіональної комунікаційної кампанії «Бустерни свою стійкість!» з підтримки вакцинації від Covid-19, що ініційована Міністерством охорони здоров’я та Центром громадського здоров‘я МОЗ України», - інформує міська рада.

Нагадаємо, 31 грудня держава-терорист знову завдала масованого ракетного удару по цивільних об’єктах нашої країни: росія здійснила пуски більше 20 крилатих ракет повітряного базування із застосуванням стратегічних бомбардувальників, силами і засобами української протиповітряної оборони знищено 12 крилатих ракет, зокрема п’ять – в межах Житомирської області.

Як повідомляв Житомир.info, з липня 2022 року у Житомирі на стадіоні «Спартак Арена» збиралися щосуботи проводити руханки.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: скандинавська ходьба профілактика  
Матеріали по темі