Місто

У Житомирі організували всеукраїнські змагання з танцювального спорту «Весняний бал»

25 March 2023, 17:17

25 березня до Житомира приїхали спортсмени з різних регіонів, аби взяти участь у всеукраїнських змаганнях з танцювального спорту.

«Чудова подія у нашому місті, дуже багато спортсменів з різних регіонів:з Києва, Умані, Хмельницька, зі Львову. Є з різних регіонів, і ми дуже раді їх бачити», - говорить організатор змагань «Весняний бал» Олег Супрунчук.

Спортсмени віком від 4 до 18 років змагалися в різних категоріях. Крім техніки виконання, також оцінювали сукні та зачіски.

На перший погляд, витончені рухи даються так легко, але за кожним танцем, який демонструють учасники, стоїть титанічна праця.

«Це велике навантаження. Щоб витанцьовувати всі танці підряд, потрібна велика фізична витривалість», - ділиться учасниця змагань Анастасія.

Житомирянка Анна ретельно готувалася до змагань і отримала перший у житті кубок.

«Зовсім не очікувала, що у мене буде перше місце, це мій перший кубок. Я до цього готувалася і дуже задоволена, що у мене перше місце», - говорить учасниця змагань «Весняний бал» Анна.

Участь у змаганнях взяло 250 спортсменів.

Як повідомляв Житомир.info, 19 грудня в Житомирі пройшли традиційні змагання з танцювального спорту «Миколаїв бал 2022».

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: танцювальний спорт змігання танці Весняний бал 
Матеріали по темі