Події

В Житомирі на Грушевського під час конфлікту між двома чоловіками аргументом став ніж: 29-річний чоловік з пораненнями в лікарні

26 March 2023, 20:50

ТОРівці затримали особу, яка, ймовірно, причетна до нанесення тілесних ушкоджень чоловіку.

Про це 26 березня повідомляє пресслужба патрульної поліції Житомирської області.

«Сьогодні, близько 17-ї години, патрульним надійшло повідомлення про нанесення тілесних ушкоджень на вулиці Михайла Грушевського. Поліцейські оперативно прибули на місце події, зайшли до квартири, де виявили заявницю та 29-річного потерпілого, який мав ножові поранення. Патрульні викликали медиків, які ушпиталили його до лікарні», - йдеться у повідомленні.

Охоронці порядку з’ясували, що між місцевими жителями виник конфлікт, під час якого один з чоловіків схопився за ніж й поранив ним іншого. Патрульні встановили також прикмети особи, яка нанесла тілесні ушкодження.

«Невдовзі під час розшукових заходів інспектори роти тактико-оперативного реагування виявили та затримали громадянина, який підпадав під орієнтування. Інспектори забезпечили охорону місця події та викликали слідчо-оперативну групу. Надалі 29-річного затриманого ТОРівці доставили до районного управління поліції згідно зі ст. 208 (Затримання уповноваженою особою) КПК України. Тепер йому загрожує відповідальність за ч. 1 ст. 125 (Умисне легке тілесне ушкодження) КК України», - інформують патрульні.


Фото патрульної поліції

Як повідомляв Житомир.info, 25 березня 2023 року в Житомирі патрульні розшукали та затримали чоловіка, який скоїв грабіж на Троянівській.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: патрульні поранення ніж тілесні ушкодження 
Матеріали по темі