Новини компаній

Фасадні вивіски: особливості виготовлення та розміщення

30 March 2023, 11:09

Фасадні вивіски ‒ це досить популярний вид зовнішньої реклами. Вони можуть бути об'ємними та плоскими, але роль у них у більшості випадків одна – поінформувати про те, який заклад знаходиться всередині будівлі.

Такі та конструкції з літер створюються з різних матеріалів. За допомогою різних технологій на них наносяться логотипи чи написи.

Замовити виготовлення фасадних вивісок в Одесі можна у компанії “Фабрика реклами”.



Можливості та особливості монтажу фасадних вивісок

На фасад будівлі можна помістити вивіску різного вигляду. Якщо конструкція досить велика, її кріплять фасаду на металевий каркас. Якщо йдеться про невелику табличку або легкий лайтбокс, буде достатньо кронштейнів для успішного та надійного монтажу. Також у випадку з невеликими та легкими табличками можливий прямий монтаж до фасаду ‒ наприклад, такий вид кріплення використовується для позначення графіка роботи або для табличок різних адміністративних закладів.

При цьому кріплення має бути надійним. Оскільки йдеться про вивіску, розташовану зовні будівлі, потрібно також враховувати вплив зовнішніх факторів на конструкцію: вітру, дощу, пилу. Від цього, зокрема, залежить безпека перехожих. Монтаж повинен відбуватися в установленому порядку – він залежить від розмірів конструкції, використовуваних матеріалів та розташування вивіски.

Особливе значення має узгодження рекламних вивісок з муніципальною владою. У багатьох містах розроблено дизайн-коди, які обмежують використання певних видів вивісок на фасадах. Крім того, будь-яка об'ємна та плоска рекламна вивіска має бути обов'язково узгоджена – інакше її можуть демонтувати, а власнику бізнесу, що вона рекламує, можуть виписати великий штраф.



Переваги такої зовнішньої реклами

Сучасні фасадні вивіски не просто корисні як ефективна реклама ‒ для власника бізнесу вони мають й інші переваги.

  1. Простота монтажу та демонтажу. Вивіску досить легко закріпити на фасаді, а за необхідності (наприклад, якщо ваш заклад орендував приміщення та змушений переїхати) ‒ легко відкріпити та перемістити на нову локацію.
  2. Такі вивіски не потребують особливого догляду. Вони виготовлені із стійких матеріалів, розрахованих на встановлення у вуличних умовах. Іноді їх можна мити, але в іншому за умови якісного монтажу вони не потребують додаткового догляду.

На ваш смак можна створити фасадну вивіску у будь-якому стилі. Технології виготовлення дозволяють створити об'ємні літери, таблички, фігурні вивіски та інші рішення – практично немає обмежень у творчості.

Замовити виготовлення фасадної вивіски можна у компанії “Фабрика реклами”, зв'язавшись за номерами: (048) 798-21-11, (048) 702-21-11 або звернувшись за адресою компанії в Одесі: вул. Богдана Хмельницького, 24.

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: реклама вивіска 
Матеріали по темі