Події

У центрі міста затримали довірену особу начальниці Житомирської митниці

30 March 2023, 19:55

Надвечір 30 березня на одній з вулиць Житомира працівники СБУ та прокуратури на хабарі затримали представників Житомирської митниці.

Про це інформують Telegram-канали, які виклали відео нібито затримання довіреної особи начальниці митниці. Також повідомляють про затримання на хабарі і заступника начальниці.


За коментарем Житомир.info звернувся до пресслужб Управління СБУ в Житомирській області та Житомирської обласної прокуратури. Однак станом на 19:45 год. нам не вдалося отримати жодної офіційної інформації стосовно події.

З власних джерел Житомир.info стало відомо, що затримання відбулося на вулиці Перемоги, неподалік митниці.

Після 20:00 год. у пресслужбі Управління СБУ в Житомирській області пообіцяли надати і згодом.

Офіційну інформацію від СБУ читайте тут

Нагадаємо, 1 жовтня 2022 року УСБУ в Житомирській області інформувало про викриття масштабної злочинної схеми на розмитненні іноземних вантажних автомобілів на Житомирській митниці, незаконна діяльність завдала збитків бюджету у розмірі майже 40 млн грн: 11 учасникам злочинної групи повідомили про підозру, серед них шестеро посадовців митного посту «Житомир-Центральний».

А зранку 10 лютого 2023 року СБУ та ДБР проводили обшуки у Центральному апараті Державної митної служби та Волинській, Житомирській, Львівській, Тернопільській, Чернівецькій, Одеській, Київській, Рівненській і Закарпатській регіональних митницях України. Згодом цього ж дня Державне бюро розслідувань повідомляло, що п’ятьом інспекторам митного посту «Житомир-Центральний» повідомили про підозру: за гроші «не помічали» підроблені документи на вантажівки.

Як повідомляв Житомир.info, 4 червня 2021 року на порталі вакансій державної служби інформували про результати конкурсу на посаду начальника Житомирської митниці. Ним стала Ільїнська Ольга Анатоліївна.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: митниця хабар СБУ прокуратура затримання  
Матеріали по темі