Новини компаній

Одноразове пакування від виробника

31 March 2023, 10:24

Активна конкуренція серед підприємців, що спеціалізуються на продажу продуктів харчування, сприяє підвищенню рівня обслуговування. З метою розширення клієнтської бази, бізнесмени намагаються створити максимально комфортні умови для покупців. Одним із інструментів у цьому випадку є упаковка. Саме від неї багато в чому залежить збереження вмісту та зручність транспортування. А можливість брендування пакетів, контейнерів, склянок, блістерних упаковок дозволяє використовувати їх як рекламну продукцію та підвищує лояльність бренду.

Якщо ви шукаєте надійного партнера, у якого можна вигідно закуповувати одноразове харчове впакування, тоді ви його вже знайшли. Відомий виробник одноразової харчової упаковки компанія «Альфа Пак» веде свою діяльність з 1999 року. За цей час співробітники компанії освоїли найпередовіші технології, налагодили тісне співробітництво з постачальником витратних матеріалів, створили потужну технічну базу, розширили перелік продукції, що виробляється.

Яку продукцію можна замовити в «Альфа Пак»

У каталозі компанії представлений величезний вибір одноразової упаковки для харчових продуктів. Всі вироби виготовлені з безпечних матеріалів, які не містять шкідливих речовин. Купуючи упаковку від виробника, ви робите вигідні вкладення у перспективний розвиток свого бізнесу.

У каталозі ви знайдете упаковку для піци, перших та других страв, напоїв, солі та перцю, десертів тощо. Асортимент постійно поповнюється новинками. Якщо ви хочете особисто потримати в руках та вивчити тару, тоді ласкаво просимо до шоуруму, що знаходиться за адресою Одеса, вул. Мельницька, 26/2 офіс 523.

Що пропонує компанія «Альфа Пак»:

  • паперова упаковка, представлена склянками, кришками та салатниками різного об'єму;
  • пакети – крафтові, біорозкладні, вакуумні, гриль-пакети, паперові, фасувальні, зип-пакети, термо-пакети та ін. Також у цій категорії представлені рукавички ПЕ, нітрилові, вінілові;
  • крафтовий посуд – різні салатниці, супниці, тарілки, стаканчики тощо;
  • відра та харчові контейнери із пластику, вони ідеально підходять для солінь, майонезу, сметани та ін;
  • пластикові пляшки та кришки – зручна тара для розливу напоїв, таких як лимонад, пиво, соки тощо;
  • ланч-бокси з полістиролу - підходять для суші, других страв;
  • біорозкладний посуд із пластику – тарілки, виделки, ложки, ножі, салатниці;
  • гастроємності різного обсягу для зберігання та подачі будь-яких страв та продуктів;
  • супниці з кришкою та без та багато іншого.

Будь-які вироби не вбирають вологу, добре тримають форму та виглядають презентабельно навіть після використання.

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: пакування Альфа Пак 
Матеріали по темі