Події

На Хмельниччині викрили жительку Житомирської області, яка 30 років «промишляла» крадіжками зі службових кабінетів

1 April 2023, 13:54

У Шепетівці Хмельницької області поліцейські викрили гастролерку з Житомирщини, яка викрала у місцевої жительки банківську картку та зняла з неї більше 20 тисяч гривень.

Про це 30 березня повідомив Сектор комунікації поліції Хмельницької області.

«Слідчі Шепетівського райуправління поліції за процесуального керівництва прокуратури оголосили зловмисниці підозру за ч. 4 ст. 185 (Крадіжка, вчинена в умовах воєнного стану) та ч. 1 ст. 357 (Привласнення офіційного документа, вчиненого з корисливих мотивів)», – йдеться у повідомленні.

Зазначається, що протягом останніх 30 років підозрювана систематично притягувалась до кримінальної відповідальності за крадіжки. Зловмисниця «працювала», в основному, в державних установах та організаціях. Під виглядом відвідувачки вона заходила до службових кабінетів, де викрадала гаманці та цінні речі працівників.

У лютому цього року жінка навідалась до Шепетівки. В одній з міських організацій вона викрала з сумки працівниці банківську картку. Потерпіла виявила крадіжку через кілька годин та заблокувала рахунок. Втім, злодійка все ж встигла зняти готівку та використати картку у магазині.

Вжитими оперативно-розшуковими заходами поліцейським вдалось вирахувати особу зловмисниці та її місцеперебування. Нині підозрювана перебуває під вартою на Житомирщині та очікує суду. Правоохоронці перевіряють її на причетність до вчинення аналогічних злочинів на території сусідніх областей.

Як повідомляв Житомир.info, 9 березня 2023 року сектор комунікації поліції Хмельницької області інформував про викриття 20-річної дівчини з Житомирської області, яка ошукувала людей під приводом надання тарологічних послуг.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: крадіжка шахрайство Хмельницька область банківська картка картка  
Матеріали по темі