Економіка

Українські газовики та фонд «Повернись живим» збирають кошти на придбання тренажера протитанкового ракетного комплексу для ЗСУ

4 April 2023, 11:21

З початку повномасштабної війни українські захисники знищили понад 3600 ворожих танків. Протитанкова зброя є ключовим елементом на передовій, і належна підготовка бійців може врятувати їхні життя.

Щоб допомогти нашим військовим відточити вміння знищувати російську бронетехніку та гвинтокрили, Регіональна газова компанія, під брендом якої працює АТ «Житомиргаз», спільно з благодійним фондом «Повернись живим» збирають кошти на придбання тренажера протитанкового ракетного комплексу (ПТРК). Завдяки йому бійці ЗСУ навчаться користуватися ПТРК «Корсар».

Наша спільна мета – 1 млн гривень. Збір коштів проводиться на рахунки фонду «Повернись живим». Долучитись до збору можна, перейшовши за посиланням, або у 104.ua Клієнтських просторах Житомирщини, де проходить всеукраїнська акція газовиків «Рік незламності».

За рік повномасштабної війни АТ «Житомиргаз» спрямував понад 3 млн грн на допомогу ЗСУ. У зону бойових та до Сил територіальної оборони відправлено 15 автомобілів, оргтехніка, медикаменти, засоби зв’язку, продукти харчування, паливно-мастильні матеріали, комплекти зимової гуми, камуфляжний одяг, побутова техніка та інструменти, військове спорядження, в тому числі тепловізорні приціли.

Загалом, газорозподільні компанії, що працюють під брендом РГК, за понад рік повномасштабної війни повернули газопостачання до осель 557 тисяч українських сімей та спрямували понад 181 млн грн на допомогу ЗСУ та постраждалим містам. Зокрема, для потреб фронту придбали та передали понад 327 автомобілів, 119 квадрокоптерів, а в грудні 2022 року оператори ГРМ профінансували виробництво українського безпілотника «Тор». Також для передової та мешканців деокупованих територій виготовлено понад 1000 печей-буржуйок.

Пресслужба АТ «Житомиргаз»

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Житомиргаз 
Матеріали по темі