Політика

Нардепа Тищенка обурив пошматований прапор на адмінбудівлі лісгоспу в Житомирській області: Пишіть заяву на звільнення

5 April 2023, 10:58

Під час роботи парламентської Тимчасової слідчої комісії з питань розслідування можливих фактів неефективної діяльності Державного агентства лісових ресурсів, Державного агентства водних ресурсів України та Державної екологічної інспекції України, їх територіальних органів народний депутат Микола Тищенко обурився, побачивши пошматований державний прапор на адміністративній будівлі Ємільчинського лісгоспу.

«А ось так директор Державного агентства лісових ресурсів та директор ДП Ємільчинського ЛГ Дідус Олег Якович ставляться та що там до Президентської лісової реформи, до Українського державного прапора», - прокоментував побачене нардеп.

Він виклав відео зі своїм обуренням та закликом писати заяви на звільнення.

«Йобт... Господи. Подивіться – що з прапором? Слухайте, ну я вже втомився. Ганьба! Пан Болохівець, пан Сахнюк, Житомирщина – що це таке? Що це з нашим державним прапором? Наші бійці за нього життя віддають. Ви що, подуріли? Негайно пишіть заяву на звільнення, разом пишіть», - говорить нардеп Микола Тищенко, який очолює парламентську ТСК.

Юрій Болоховець – голова Державного агентства лісових ресурсів України, Віктор Сахнюк – директор Столичного лісового офісу ДП «Ліси України», екскерівник Житомирського обласного управління лісового та мисливського господарства.

Нагадаємо, за результатами засідання ТСК, яке проходило в Житомирі 4 квітня, рекомендовано звільнити начальник Державної екологічної інспекції Поліського округу Євгенія Медведовського та директора Столичного лісового офісу ДП «Ліси України» Віктора Сахнюка.

Як повідомляв Житомир.info, в Житомирській області 3 квітня 2023 року працювала Тимчасова слідча комісія Верховної ради, яка, зокрема, виявила порушення на території Ємільчинського лісгоспу та звернулася з цими фактами до поліції.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: лісгосп прапор Тиженко нардеп Ємільчине 
Матеріали по темі