Події

Жителька Житомирської області зламала синові руку: посварилися через різні політичні погляди

6 April 2023, 12:19

У Бердичеві мати зламала синові руку через різні політичні погляди. Слідчі місцевого райвідділу розпочали кримінальне провадження.

Про це 6 квітня повідомив Бердичівський районний відділ поліції Житомирщини.

«4 квітня поліцейські отримали від медиків повідомлення про травмування 31-річного бердичівлянина, окрім перелому руки, у нього було діагностовано численні забої та садна», – йдеться у повідомленні.

Розбираючись в обставинах, правоохоронці дізнались, що травми чоловікові завдала матір під час конфлікту, що виник через розбіжності в оцінці нинішніх подій в Україні.

Такі дії жінки слідчі кваліфікували, як умисне середньої тяжкості тілесне ушкодження ( ч.1 ст. 122 ККУ).

У Бердичівському районному відділі поліції Житомирщини в коментарі Житомир.info уточнили, що обидва учасники конфлікту – жителі Бердичева. А жінці, яка травмувала сина, – 50 років.

Як повідомляв Житомир.info, 4 січня 2023 року конфлікт між двома сусідами у селі Оліївської громади завершився тяжким травмуванням одного з них. Поліцейські затримали 47-річного підозрюваного. Чоловік зізнався в учиненому та розповів, що напередодні ввечері він запросив сусіда на гостини до себе. Під час спілкування та чаркування господар і гість не зійшлися у політичних поглядах, що і стало причиною конфлікту.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: травмування конфлікт Бердичів перелом  
Матеріали по темі