Події

Житель Житомирської області вкрав у товариша понад 35 тис. грн, аби купити собі мотоцикл

7 April 2023, 17:28

Житель Райгородоцької громади обікрав знайомого, аби купити собі мотоцикл: поліцейські розшукали молодика та вилучили транспортний засіб. Розпочато кримінальне провадження.

Про це 7 квітня повідомляє пресслужба ГУНП у Житомирській області з посиланням на інформацію Бердичівського районного відділу поліції.

«6 квітня до правоохоронців звернувся 30-річний бердичівлянин. Чоловік розповів, що кілька днів тому виявив крадіжку більше 35 тисяч гривень. Розбиралися в обставинах події працівники слідчо-оперативної групи Бердичівського районного відділу поліції. Правоохоронці встановили, що чоловік у своєму гаражі ремонтував автомобіль і допомагав йому товариш. Саме після цього заявник і не знайшов у сховку грошей. Інспектори сектору реагування патрульної поліції розшукали молодика, про якого розповів чоловік, за місцем проживання у Райгородецькій громаді. Він зізнався, що взяв гроші і придбав за них мотоцикл. Двоколісник правоохоронці у нього вилучили», - йдеться в повідомленні.

За фактом крадіжки слідчі розпочали кримінальне провадження.

Слід зазначити, що за таємне викрадення чужого майна в умовах воєнного стану визначено покарання від 5 до 8 років позбавлення волі (ч. 4 ст. 185 КК України).

Нагадаємо, 22 березня поліція інформувала, що неподалік «Глобала» житомирянин вкрав колеса з автівки жінки, пояснюючи це поверненням боргу її чоловіка.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: крадіжка гроші товариш мотоцикл 
Матеріали по темі