Суспільство

«Полісся» поступається запорізькому «Металургу» із рахунком 1:2 у матчі 1 туру VBET UA Перша «Чемпіонська»

9 April 2023, 20:53

Житомирське «Полісся» поступилось із рахунком 1:2 запорізькому «Металургу» у матчі 1 туру VBET UA Першої «Чемпіонської».

«Вовки» першими відкрили рахунок - на 11 хвилині свій автограф у воротах «Металурга» залишив Пилип Будківський. Але вже на 33 хвилині команда з Запоріжжя зрівняла рахунок, гол забив Олексій Сидоров. А на 78 хвилині все той же Сидоров оформив дубль на свій рахунок, реалізувавши пенальті у ворота Олега Кудрика.

У підсумку 1:2 на користь «Металурга».

«Не буду багатослівним. В першому таймі - дуже повільно. Дуже повільно і в білих рукавичках. Команда-лідер не має права так грати. В другому таймі трошки додали агресії і якраз останні 15 хвилин - це те, що я хочу бачити. Команда-лідер, команда, у якої великі цілі, повинна грати агресивно. Ми зробимо висновки. Великих проблем немає. Насправді це дуже інформативний матч. І при розборі акцент буде зроблений на останні 15 хвилин. Нічого страшного не трапилось. І найголовніше нині - зробити правильний аналіз», - сказав в післяматчевому коментарі головний тренер «Полісся» Юрій Калітвінцев.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ФК "Полісся" футбол 
Матеріали по темі