Події

На об’їзній Житомира зіткнулися 4 вантажівки: рух транспорту в напрямку Рівного ускладнений (оновлено)

9 April 2023, 21:05

На об’їзній Житомира поблизу села Кам’янка ввечері 9 квітня сталася ДТП без потерпілих, рух транспорту в напрямку міста Рівне ускладнений.

Про це 9 квітня о 20:45 повідомила пресслужба патрульної поліції в Житомирській області.

«У зв’язку з дорожньо-транспортною пригодою без потерпілих, що сталась на автодорозі Київ — Чоп (об'їзна дорога Житомира), поблизу села Кам'янка Житомирської області, рух транспорту в напрямку міста Рівне ускладнений. Патрульні забезпечують регулювання та безпеку дорожнього руху. Водії, плануйте маршрут своєї поїздки з урахуванням цієї інформації», - йдеться в повідомленні.

У пресслужбі патрульної поліції у коментарі Житомир.info уточнили, що ця ДТП за участю 4 транспортних засобів. Попередньо відомо, що зіткнулися 4 вантажні автомобілі.

Оновлено о 21:35

«Для забезпечення безпечного проїзду транспортних засобів, рух об'їзною Житомира здійснюється у напрямку міста Рівне, рух транспорту в напрямку міста Києва організовано через місто Житомир», - поінформувала патрульна поліція.

Нагадаємо, вранці 7 квітня патрульна поліція Житомирської області інформувала, що поблизу села Вереси Житомирської міської громади сталася ДТП, рух транспорту в обох напрямках був перекритий, об’їзд організували через обласний центр. За першочерговими даними було відомо, що в ДТП ніхто не постраждав.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДТП аварія зіткнення патрульна поліція об'їзна 
Матеріали по темі