Фоторепортаж

Який вигляд має сквер у центрі Житомира, на ремонт якого збираються витратити понад 5 млн грн. Фоторепортаж

13 April 2023, 13:49

Потріскане і розбите покриття під ногами, жодної лавки, калюжі, пеньки, кілька клумб і дерев – саме такий вигляд має сквер на розі вулиці Перемоги та майдану Короленка у Житомирі.

Управління капітального будівництва Житомирської міської ради на Prozorro 31 березня оприлюднило оголошення про тендер на 5 млн 450 тис. грн на капітальний ремонт території благоустрою скверу. Документи на торги подав лише один учасник – житомирське ТОВ «УК "Комфорт-Буд» з пропозицією 5 млн 400 тис. 342,80 грн і станом на 13 квітня фірма очікує рішення тендерного комітету.

За тендерною документацією, у сквері мають провести роботи з демонтажу старого асфальтного покриття та облаштування нових доріжок і тротуарів, облаштування систем поливу та освітлення. Також у сквері планують посадити 20 дерев-саджанців, 900 кущів-саджанців та 1612 кв.м газону. Окрім того, передбачене встановлення 23 лав, 6 урн і лазалки для дітей.

Роботи планують закінчити до кінця літа цього року, а в управлінні капітального будівництва наголосили, що видаляти дерева у цьому сквері не планують, та показали схему майбутнього скверу.

Як повідомляв Житомир.info, 2 серпня 2021 року секретар міської ради Віктор Клімінській надав інформацію про спрямування депутатських коштів: зокрема на окрузі №1 депутати вирішили спрямувати кошти на два сквери, по 2 млн грн на кожен. Сквери облаштують на розі вулиць Троянівська та Радивилівська і на майдані Короленка (перехрестя вулиць Перемоги - Короленка).

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: сквер ремонт реконструкція майдан Короленка  
Матеріали по темі