Події

На трасі у Житомирській області внаслідок лобового зіткнення вантажівки та легковика загинув 41-річний чоловік

14 April 2023, 12:39

На автодорозі Київ — Ковель — Ягодин біля села Радовель у ніч із 13 на 14 квітня зіткнулися вантажівка та легковик, рух у напрямку столиці був ускладнений.

Про це повідомляє пресслужба патрульної поліції в Житомирській області.

«У зв’язку з дорожньо-транспортною пригодою з потерпілими, що сталась на автодорозі Київ — Ковель — Ягодин, поблизу села Радовель Житомирської області, за участю вантажівки та легковика, рух транспорту в напрямку міста Києва ускладнений. Патрульні забезпечують безпеку дорожнього руху та організували реверсний рух. На місці події працюють відповідні служби», - йдеться в повідомленні.

У пресслужбі ГУНП у Житомирській області 14 квітня надали подробиці автопригоди.

«Дорожньо-транспортна пригода сталася вночі 13 квітня на 216 км автошляху Київ – Ковель – Ягодин, поблизу с. Болярки Олевської громади. Попередньо, близько 22:40 водій автомобіля ВАЗ-21101, 41-річний житель Київщини, рухаючись у напрямку м. Коростеня, виїхав на зустрічну смугу руху. Там сталося зіткнення з вантажівкою «Volvo FH 460» під керуванням 45-річного жителя Рівненської області. Унаслідок ДТП водій легковика загинув. Нині поліцейські встановлюють всі причини та обставини події», - зазначили у відділі комунікації поліції.

Нагадаємо, після 18-ї години 6 квітня 2023 року поблизу села Кам’янка Житомирського району зіткнулися автомобілі Toyota RAV4 та MAN TGX. Транспортні засоби рухались у зустрічних напрямках. Унаслідок ДТП пасажир автомобіля Toyota, 64-річний житель м. Києва, загинув на місці події. Пасажирки цього ж транспортного засобу, дві 66-річні жительки столиці, з травмами були ушпиталені до реанімаційного відділення Житомирської обласної лікарні. Також медична допомога без ушпиталення надавалась водієві кросовера.

8 квітня 2023 року пресслужба Апарату Верховної Ради України повідомила, що 6 квітня у трагічній ДТП на Житомирщині загинув відомий український політик, народний депутат України ІІ, IV, V, VI скликань, заслужений юрист України Володимир Миколайович Стретович.

12 квітня 2023 року водієві кросовера повідомили про підозру у скоєнні ДТП біля Житомира, в якій загинув колишній нардеп та ще одна пасажирка

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДТП аварія зіткнення загиблий ускладнений рух патрульна поліція ГУНП 
Матеріали по темі