Місто

Великодні заходи для житомирян на Михайлівській. Фотозвіт міської ради

17 April 2023, 09:58

Ввечері 16 квітня Житомирська міська рада оприлюднила фотозвіт про заходи до Великодня, які організували на пішохідній Михайлівській.

Нагадаємо, цього дня управління культури міської ради планувало організувати на вул.Михайлівська з 12.00 до 16.00 тематичні майстеркласи з виготовлення патріотичного пасхального яйця «Серце України», пасхальних символів з орігамі, акварельного живопису, патріотичний аквагрим для дітей, книжковий HUBу та інструктаж з техніки безпеки для дітей «Коли зникає світло…». Також дітей і мам запрошували на майстер-клас з плетіння коси української коси.

За словами начальниці управління культури Ілони Колодій на всі заплановані заходи збиралися витратити приблизно 68 тис. грн. Крім того, управління культури 10 квітня закупило у зареєстрованої в лютому 2023 року ФОП послуги з облаштування інформаційних стендів та тематичного оформлення культурно-мистецьких, загальноміських та державних заходів на суму 200 тис. грн, сюди входять і фотозони до Великодня.

Як повідомляв Житомир.info, 15 квітня 2023 року у Свято-Михайлівському кафедральному соборі в Житомирі великодні кошики почали освячувати з 13:00.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Великдень управління культури Пасха фотозона Михайлівська 
Матеріали по темі