Події

У Житомирському районі внаслідок лобового зіткнення Ford та Fiat травми отримала 5-річна дівчинка

18 April 2023, 14:43

За минулу добу, 17 квітня, на Житомирщині у ДТП потрапили два автомобілі з дітьми. В одному з випадків 5-річна дівчинка отримала травми.

Про це 18 квітня повідомляє відділ комунікації поліції Житомирської області.

«Одне із зіткнень автівок сталося близько 7:15 поблизу с. Перлявки Житомирського району. Попередньо, водій «Ford Focus», 39-річний житомирянин, виїхав на смугу зустрічного руху, де сталося зіткнення з «Fiat Linea» під керуванням 42-річної жительки району. Травми отримала 5-річна пасажирка «Fiat», дитину ушпиталили до обласної дитячої лікарні», - йдеться в повідомленні.

А близько 11:00 поблизу с. Червоних Хаток Романівської громади автомобіль «Fiat Fiorino» виїхав за межі автошляху та перекинувся.

«Попередньо, з керуванням не впоралась його водійка, 45-річна жителька смт Романова. В автомобілі знаходились п’ятеро пасажирів: 30-річна жителька Баранівської громади та четверо її дітей, віком від 4 до 11 років. На щастя, діти травм не зазнали. А жінку доставили до обласної клінічної лікарні для обстеження та надання медичної допомоги», - зазначають у поліції.

Нині поліцейські встановлюють всі обставини події та водночас нагадують водіям про необхідність суворого дотримання Правил дорожнього руху та заходів безпеки. Зокрема, варто користуватися пасками безпеки, а дітей перевозити, використовуючи утримуючі системи у пристебнутому положенні, що дозволять убезпечити їх від травмування у разі дорожніх інцидентів.

Нагадаємо, 17 квітня у Коростенському Ford злетів до кювету та врізався в дерево: загинула водійка та її 25-річний син. Ще один пасажир, 51-річний житомирянин, був госпіталізований до хірургічного відділення місцевої лікарні.

Як повідомляв Житомир.info, 15 квітня 2023 року на об'їзній дорозі Житомира, поблизу села Глибочиця сталася дорожньо-транспортна пригода, внаслідок якої були постраждалі. Рух транспорту був ускладнений, а об’їзд місця пригоди організовано через Житомир. 17 квітня 2023 року у поліції надали подробиці ДТП та розповіли, що внаслідок лобового зіткнення травмувалися троє людей, один із водіїв загинув на місці.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДТП аварія зіткнення постраждалий дитина 
Матеріали по темі