Новини компаній

Органічна косметика від бренду MyIDi

19 April 2023, 09:15


MyIDi – це професійна органічна косметика, розроблена для вирішення різних проблем шкіри. Вона виготовляється з натуральних інгредієнтів, у ній відсутні нафтопродукти, парабени та інші синтетичні добавки, що забезпечує її безпеку та ефективність. У лінійці косметики MyIDi представлені різні види продуктів: засоби догляду за обличчям, тілом, волоссям. Кожен продукт бренду має свої особливості та переваги.

Догляд за обличчям

Лінійка, де представлена натуральна косметика для обличчя, містить багато корисних компонентів, які покращують стан шкіри. Наприклад, креми містять екстракти рослинних компонентів, які зволожують та живлять шкіру. Також у лінійці косметики MyIDi є засоби для догляду за проблемною шкірою, які допомагають боротися з акне та іншими запальними процесами.

Догляд за тілом

Наприклад, у лосьйонах для тіла MyIDi є олії рослинного походження, які зволожують та живлять шкіру. Також у лінійці косметики є засоби для догляду за проблемними ділянками шкіри, такими як руки та стопи, з їх допомогою ви забудете про сухість, тріщини та в'ялість шкіри.

Догляд за волоссям

Органічна косметика для догляду за волоссям MyIDi містить натуральні компоненти, які зміцнюють локони і роблять їх здоровішими. Наприклад, шампуні та кондиціонери MyIDi містять:

  • екстракти рису,
  • гліцерин;
  • вітаміни А, Е, С, В;
  • натуральні олії жожоба, обліпихи, чайного дерева.

Завдяки таким складам ви забудете про те, що таке ламкість, випадання та повільне зростання волосся.

Чому варто вибрати органічну косметику MyIDi

Космецевтика MyIDi відноситься до категорії професійної та відповідає високим європейським стандартам якості. Завдяки тому, що натуральні складники глибоко проникають у шкіру та запускають природні процеси, ви швидко побачите позитивний та стійкий результат.

Всі кошти виготовлені з сировини, яку проставляють всесвітньо відомі постачальники, серед яких є як іноземні компанії, так і вітчизняні.

У цих косметичних засобах поєднані всі найкращі досягнення сучасної науки і найефективніші та найбезпечніші природні компоненти, які не викликають алергії, не мають побічних ефектів, а дбайливо доглядають шкіру та волосся.

Забезпечте індивідуальний професійний догляд для вирішення естетичних проблем з космецевтикою від MyIDi.

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: косметика натуральна косметика  
Матеріали по темі