Суспільство

У восьми селах Житомирської області заборонили відвідувати кладовища

20 April 2023, 12:11

На Житомирщині заборонили відвідувати кладовища у 8 селах Народицької громади через загрозу вибухонебезпечних предметів.

Про це 20 квітня повідомляється на сторінці Народицької селищної військової адміністрації.

«Відповідно до протокольного рішення (Протокол №7 від 19.04.2023р. ) засідання комісії з питань техногенно – екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Народицької селищної військової адміністрації на даний період ЗАБОРОНЕНО відвідування кладовищ в деякий населених пунктах громади, в яких є ймовірність забруднення вибухонебезпечними предметами, а саме: Вільхова, Ровба, Довгий Ліс, Мотилі, Омельники, Ноздрище, Старе Шарне, Тичків. У всіх інших населених пунктах дозволено», - йдеться в повідомленні.

Як повідомляв Житомир.info, враховуючи небезпеку для людей через бойові дії, що проходили на півночі та сході Житомирської області в 2022 році, місцевими органами влади прийняті рішення щодо заборони відвідування кладовищ в окремих старостинських округах Малинської міської територіальної громади (Морозівському, Любовицькому, Ново-Вороб’ївському, Пиріжківському, Малинівському) та Народицької селищної громади.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: кладовище поминальні дні проводи Народицька громада цвинтар вибухонебезпечний предмет міна війна 
Матеріали по темі