Події

У селі Житомирської області через електрообігрівач сталася пожежа у приватному будинку: загинув 37-річний чоловік

21 April 2023, 10:44

У селі Щербатівка Коростенського району 20 квітня під час ліквідації пожежі в приватному будинку вогнеборці виявили тіло загиблого чоловіка.

Про це 21 квітня повідомляє пресслужба ГУ ДСНС у Житомирській області.

«20 квітня о 13:52 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу в приватному житловому будинку у с. Щербатівка Малинської територіальної громади Коростенського району. Сусіди, що йшли повз будинок, побачили дим та викликали рятувальників. По прибуттю бійців ДСНС полум’я виходило з вікон оселі. З’ясувалося, що у одній із кімнат будинку горить шафа та речі домашнього вжитку. В цій кімнаті на підлозі рятувальники виявили тіло 37-річного чоловіка без ознак життя. Пожежу локалізовано о 14:05 та ліквідовано о 14:26. Фахівці ДСНС не допустили розповсюдження вогню на весь будинок. Полум'ям знищено підлогу у кімнаті на площі 2 кв. м, шафу, обігрівач та речі домашнього вжитку, пошкоджено ліжко, вікна, стіл», - йдеться в повідомленні.

За попередніми даними, загоряння сталося через електрообігрівач, який спровокував коротке замкнення електромережі. Остаточна причина встановлюється фахівцями.

Нагадаємо, за добу 12 квітня у Житомирському районі на пожежах в приватних будинках загинули двоє чоловіків.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: пожежа ДСНС рятувальник загиблий 
Матеріали по темі