Політика

Житомирську обласну організацію ВО «Батьківщина» замість Лабунської очолив «антикризовий менеджер»

23 April 2023, 10:28

19 квітня відбулася зустріч партійців Житомирської області з лідеркою ВО «Батьківщина» Юлією Тимошенко, під час якої було представлено нового керівника обласної парторганізації.

Про це повідомила пресслужба ВО «Батьківщина».

«Конструктивно та відверто обговорили проблеми області, підсумки роботи та подальший розвиток обласної парторганізації. В якості антикризового менеджера був представлений новий керівник – Олександр Дубенко, професійний управлінець з більш ніж 10-річним досвідом співпраці з партією. Юлія Володимирівна вручила подяки найактивнішим партійцям та окремо відзначила внесок Анжели Лабунської в розвиток партії на Житомирщині», - йдеться у повідомленні.

Зауважимо, що новий очільник обласної парторганізації – особа не публічна, втім, вдалося знайти інформацію, що на парламентських виборах 2019 року він балотувався до Верховної ради від партії «Незалежність», був №8 у партійному списку:

Дубенко Олександр Іванович народився 31 серпня 1968 року, освіта вища, доцент кафедри публічного та приватного права, приватний вищий навчальний заклад «Кропивницький інститут державного та муніципального управління», проживає в місті Кропивницькому.

Якщо ви раніше не чули про таку партію, то ось перша партійна десятка на парламентських виборах 2019 року:

Скріншот з Facebook-сторінки партії «Незалежність»

Як повідомляв Житомир.info, голова обласної організації ВО «Батьківщина» Анжеліка Лабунська на виборах 2019 року очолювала партійний список кандидатів в депутати Житомирської обласної ради і була №13 в списку до Верховної ради партії Юлії Тимошенко. Лабунська стала народним депутатом і відразу ж її почали позбавляти депутатських виплат за прогули: вона не отримала кошти на депутатську діяльність за листопад та грудень 2019 року; за лютий, березень, квітень, вересень та листопад 2020 року; за травень 2021 року.

Після повномасштабного російського вторгнення на Facebook-сторінці Анжеліки Лабунської було лише кілька публічних дописів, зокрема, 20 березня 2022 року вона повідомила, що в Україні і нікуди їхати не збирається.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: партія Ботьківщина Тимошенко Дубенко Лабунська 
Матеріали по темі