Події

У Житомирі з літньої тераси кафе на Київській чоловік вкрав генератор та встиг його продати: причетного розпізнали по камерах

25 April 2023, 16:22

Днями до поліції звернулися представники адміністрації одного з кафе в обласному центрі із заявою про крадіжку. Виявилося, що упродовж ночі з літньої тераси зник генератор.

Про це 25 квітня повідомляє пресслужба ГУНП у Житомирській області з посиланням на інформацію Житомирського районного управління поліції.

«Оперативники кримінальної поліції провели низку розшукових заходів, переглянули записи камер відеоспостереження та встановили причетність до цього діяння 38–річного містянина. Його оперативники розшукали за місцем проживання, викрадений генератор він вже встиг продати. Окрім цього, під час проведення слідчих дій у помешканні правоохоронці вилучили докази причетності чоловіка ще до низки крадіжок. Нині він пояснює мотиви своїх дій слідчим у рамках відкритих кримінальних проваджень. А правоохоронці встановлюють місцезнаходження реалізованого чоловіком майна», - йдеться в повідомленні.

У поліції нагадують, що згідно з чинним законодавством (ст. 185 КК України) крадіжка, вчинена в період воєнного стану, карається позбавленням волі від 5 до 8 років.

Як стало відомо Житомир.info з власних джерел, крадіжка сталася на території кафе, що знаходиться на вулиці Київській.

Як повідомляв Житомир.info, 10 травня 2022 року у Житомирській області 22-річний хлопець викрав генератор з блокпоста.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: крадіжка злодій генератор кафе РУП 
Матеріали по темі