Події

У місті Житомирської області жінка розлила зеленку в кабінеті нотаріуса, поліція розпочала кримінальне провадження

26 April 2023, 14:21

У Коростені 25 квітня поліцейські охорони затримали підозрювану у хуліганстві: жінка навмисне розлила зеленку в кабінеті нотаріуса.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Житомирської області.

«25 квітня до поліції надійшло повідомлення через сповіщення «Тривожної кнопки» про конфліктну ситуацію в одному з офісних приміщень райцентру. Інформацію перевіряли поліцейські групи реагування Управління поліції охорони», – йдеться у повідомленні.

На місці вони дізнались від власника офісу, що відвідувачка умисно розлила у робочому кабінеті «зеленку», пошкодивши цим меблі та документи.

Як з’ясували поліцейські, це була 33-річна місцева жителька, яка таким чином висловила протест проти некоректних, на її думку, дій нотаріуса.

Працівники слідчо-оперативної групи Коростенського райуправління зафіксували обставини події та розпочали за цим фактом кримінальне провадження за ознаками правопорушення, передбаченого ст. 296 (Хуліганство) Кримінального кодексу України. Триває встановлення усіх причин.

Як повідомляв Житомир.info, 4 квітня 2023 на вулиці Великій Бердичівській у Житомирі патрульні затримали чоловіка, який навмисне розбив скло в супермаркеті АТБ.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: хуліганство зеленка Коростень  
Матеріали по темі