Місто

У Житомирі в останню путь провели двох захисників, які загинули на Сході

26 April 2023, 15:12

У Житомирі поховали двох військовослужбовців: Вадима Рябенка та Сергія Радушинського, які загинули на Сході країни.

Про це 26 квітня повідомила Житомирська міська рада.

Рябенко Вадим Вадимович (25.07.1988 — 21.04.2023)

Народився у Миколаєві. Незабаром сім'я переїхала до Первомайська Харківської області, де Вадим отримав середню освіту. Опісля — переїзд до Житомира. Тут закінчив ПТУ №6 та отримав професію автослюсаря-водія. Займався бізнесом, частково — за кордоном. Захоплювався спортом, зокрема боксом, грою на гітарі, писав вірші. У перший день повномасштабної агресії повернувся з-за кордону, щоб стати на захист України. У лавах ЗСУ брав участь у найгарячіших бойових точках. Героїчно загинув, відстоюючи східні рубежі України.

Радушинський Сергій Домінікович (02.10.1978 — 18.04.2023)

Народився у Житомирі. Закінчив ЗОШ №16, далі — Технікум механічної обробки деревини, пізніше — військова кафедра при ДУ «Житомирська політехніка». Працював за цивільними професіями, займався бізнесом. З початком повномасштабної агресії рф в Україні мобілізований до лав ЗСУ. У складі військового підрозділу пройшов найгарячіші бойові точки. Героїчно загинув, визволяючи від армії рф Донеччину.

Нагадаємо, 21 квітня у Житомирі попрощалися із десантником Юрієм Кравчуком, який боронив Україну та помер у шпиталі від важкого поранення.

Як повідомляв Житомир.info, 14 квітня 2023 року у Житомирі поховали Олексія Мальченка, який брав участь у визвольних операціях на східних та південних рубежах України.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: загиблий війна військовий захисник військовослужбовець 
Матеріали по темі