Місто

Галина Киричук залишається ректором Житомирського державного університету ім.Івана Франка

26 April 2023, 17:19

Ректор Житомирського державного університету імені Івана Франка Галина Киричук переобрана на другий термін.

Інформацію про результати виборів ректора ЖДУ, які проходили 26 квітня, оприлюднила одна з кандидаток на посаду Олена Уваєва.

«Дорогі друзі, від щирого серця дякую за підтримку на виборах ректора Житомирського державного університету імені Івана Франка. Безмежно ціную кожного! Перемогла діючий ректор Киричук Г.Є.», - йдеться у дописі.

Нагадаємо, наказом Міністерства освіти і науки від 2 лютого 2023 року був оголошений конкурсу на заміщення посади ректора Житомирського державного університету імені Івана Франка, на посаду ректора ЖДУ було три претенденти: нинішній ректор Галина Киричук, колишній декан природничого факультету Дмитро Вискушенко, колишня випускниця цього ж факультету Олена Уваєва, яка зараз викладає в «Житомирській політехніці».

Як повідомляв Житомир.info, минулого разу в Житомирському державному університеті імені Івана Франка ректора змогли обрати лише з другої спроби: в жовтні 2017 року жоден з претендентів не набрав необхідної кількості голосів, в лютому 2018 року вибори все ж відбулися – ректором обрали завідуючу кафедри ботаніки, біоресурсів та збереження біорізноманіття Галину Киричук.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ЖДУ вибори ректор Киричук 
Матеріали по темі