Місто

У Житомирі на Чуднівському мосту відновлює роботу ще одна камера автофіксації порушень ПДР

28 April 2023, 09:57

З 28 квітня на автодорогах Житомира і ще кількох міст та областей відновили роботу комплекси автоматичної фіксації правопорушень.

Про це повідомляє перший заступник начальника Департаменту патрульної поліції Олексій Білошицький.

«З 28 квітня на автомобільних дорогах міст Житомира, Івано-Франківська, Києва, Кременчука, Львова, Мукачева, Полтави, Чернівців, Черкас, Вінницької, Волинської, Івано-Франківської, Київської, Кіровоградської, Львівської та Рівненської областей відновлять роботу 35 комплексів автоматичної фіксації правопорушень (які працювали до повномасштабного вторгнення рашистів), а у місті Дніпрі та Кременчуці запрацює 4 нових прилади контролю. Загалом розпочнуть роботу 39 комплексів автоматичної фіксації правопорушень», – йдеться у повідомленні.

Зазначено, що всі ці комплекси будуть працювати на фіксацію найрозповсюдженішої причини ДТП – перевищення дозволеної швидкості руху.

Одна з камер, що відновлює роботу, розташована у Житомирі на Чуднівському мосту, напрямок спрямування приладу вул. Радивилівська (обмеження швидкості 50 км/год)

Про розташування комплексів, які відновили роботу, в інших регіонах, дивіться тут

Нагадаємо, з початком повномасштабної війни у містах та на автошляхах України були вимкнені камери автоматичної фото- та відеофіксації порушень правил дорожнього руху. Однак з 16 травня 2022 року більшість із них відновили роботу. Зокрема у Житомирі запрацювала одна камера на Чуднівському мосту (напрямок спрямування приладу вул. Качинського), а також на вулиці Перемоги, 86 (напрямок спрямування приладу вул. Миколи Сціборського).

Як повідомляв Житомир.info, в липні 2021 року на п’яти ділянках траси Київ – Чоп у Житомирській області запрацювали камери фіксації порушень ПДР. А на початку серпня 2021 у Житомирі на Чуднівському мосту та на вулиці Перемоги, 86 також встановили камери автоматичної фіксації порушень ПДР. Тоді у міськраді не змогли повідомити дати, коли вони запрацюють, проте зазначили, що такі камери фіксації порушень ПДР мають з'явитися ще на 11 ділянках у місті.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: камера ПДР відеофіксація швидкість відеокамера Чуднівський міст  
Матеріали по темі