Суспільство

На трасі держзначення у Житомирській області на тиждень перекриють рух транспорту для відновлення мосту. Схема об’їзду

28 April 2023, 15:41

Тимчасово закриваємо рух на об’єкті відновлення мосту через річку Тростяниця.

Про це 28 квітня повідомила Служба відновлення та розвитку інфраструктури у Житомирській області (раніше – САД).

«У зв’язку з влаштуванням дорожнього одягу на підходах до штучної споруди поблизу села Топорище на автодорозі М-21 Виступовичі – Житомир – Могилів-Подільський, буде перекрито рух для всіх видів транспорту», - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що обмеження вводяться з 29 квітня до 7 травня поточного року. Діятиме об’їзд: в напрямку міста Коростень через Топорище – Лизник – Поромівка – Хорошів – Рижани – Кропивенка – а/д М-21.

У напрямку міста Житомир – у зворотному напрямку.


«Вибачте за тимчасові незручності та неухильно дотримуйтеся вимог тимчасових дорожніх знаків на ділянці проведення ремонтних робіт. Нагадуємо, що під час активних бойових дій на Житомирщині підрив вказаного мосту зупинив просування техніки російських загарбників. Тривають роботи з відновлення штучної споруди для відновлення повноцінного сполучення однією з основних міжнародних транспортних артерій краю», - наголошують в Службі відновлення та розвитку інфраструктури.

Нагадаємо, служба доріг інформувала, що з 7 по 11 березня у зв’язку з ремонтними роботами, а саме: влаштуванням балок на штучній споруді, рух автошляхом М-21 Виступовичі – Житомир – Могилів-Подільський поблизу сіл Топорище та Кропивенка буде закрито.

Як повідомляв Житомир.info, 25 січня 2023 року тривали роботи з капітального ремонту мосту, що був зруйнований внаслідок бойових дій у Житомирській області. У пресслужбі САД розповідали, що практично повністю штучну споруду через річку Тростяниця на трасі М-21 Виступовичі – Житомир – Могилів-Подільський було розібрано, адже пошкодження не дозволяли продовжувати ремонтні роботи.

Житомир.info


Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ремонт міст дорога САД перекриття 
Матеріали по темі