Події

На виїзді з Коростеня бійка між двома чоловіками завершилася ножовим пораненням в шию

1 May 2023, 12:34

Удень 30 квітня на узбіччі автошляху на виїзді з м. Коростеня відбулась бійка між двома містянами. Це помітив один з водіїв, який автомобілем проїздив повз. Чоловік спробував припинити силові розбірки супротивників. Він же, помітивши поранення в одного з них, викликав медиків та поліцію.

Про це 1 травня повідомляє відділ комунікації поліції Житомирської області.

«На місці події працювала слідчо-оперативна група Коростенського райуправління поліції. Попередньо було встановлено, що між двома коростенцями, віком 51 та 62 років, виник словесний конфлікт, який переріс у штовханину. Молодший з чоловіків повалив опонента на землю та наніс поранення в шию. Травмованого чоловіка ушпиталили до хірургічного відділення міської лікарні. Поліцейські вилучили знаряддя вчинення злочину та інші докази протиправних дій», - йдеться в повідомленні.

Причетного до події чоловіка затримали у порядку ст. 208 (Затримання уповноваженою службовою особою) КПК України. Слідчі повідомили йому про підозру у замаху на умисне вбивство людини (ч. 2 ст. 15 та ч. 1 ст. 115 КК України). Нині вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу.

Відповідно до чинного законодавства підозрюваному загрожує позбавлення волі на строк від 7 до 15 років.

Як повідомляв Житомир.info, 28 квітня 2023 року в Коростені Житомирської області стався конфлікт із фізичним насильством між двома жінками та чоловіком. Відео розбірок оприлюднили в Instagram. Поліція відкрила кримінальне провадження та застерігала від будь-яких дій задля вчинення самосуду. 1 травня 2023 року коростенцю, який завдав тілесних ушкоджень двом жінкам, оголосили про підозру.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ножове поранення конфлікт ніж лікарня 
Матеріали по темі