Суспільство

Патрульні завершили весняний комісійний огляд доріг у Житомирській області: видали 69 приписів та склали 60 протоколів

1 May 2023, 17:33

На Житомирщині завершився весняний комісійний огляд доріг.

Про це 1 травня повідомляє пресслужба патрульної поліції в Житомирській області.

«Інспектори відділу безпеки дорожнього руху провели весняний комісійний огляд автомобільних доріг національного, міжнародного та місцевого значення області, вулиць та доріг міста Житомира, а також залізничних переїздів. Огляд проводився у два етапи: підготовчий та практичний. Під час підготовчого етапу інспектори визначили склади комісій, склали спільні графіки комісійних обстежень. Також до складу комісій долучили представників Служб автомобільних доріг, комунальних організацій та органів місцевого самоврядування. Під час практичного етапу патрульні перевірили загальний стан дорожньо-транспортної мережі: покриття проїзної частини після зимового періоду року, технічні засоби організації дорожнього руху (у тому числі облаштування залізничних переїздів).виявлені недоліки відображені в актах огляду», - йдеться в повідомленні.

Також під час комісійного огляду патрульні склали 60 адміністративних матеріалів у сфері безпеки дорожнього руху. Видано 69 вимог на усунення недоліків вулично-шляхової мережі, які безпосередньо впливають на безпеку дорожнього руху.

Нагадаємо, 20 квітня патрульні інспектували дороги в Житомирі після зими: вимірювали вибоїни та складали приписи на балансоутримувачів.

Як повідомляв Житомир.info, 27 березня 2023 року житомирські патрульні розпочали весняний комісійний огляд вулично-шляхової мережі та залізничних переїздів.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: комісійний огляд патрульний патрульна поліція патрульні яма вибоїна дорога ремонт 
Матеріали по темі