Місто

У Житомирі в останню путь провели військовослужбовця, який захищав східні рубежі країни від російських загарбників

2 May 2023, 15:20

У Житомирі поховали бійця Юрія Вишневецького, який загинув на Сході України.

Про це 2 травня повідомляє Житомирська міська рада.

«На щиті повернувся Герой…Вишневецький Юрій Олександрович (28.06.1977 — 24.04.2023). Юрій Олександрович народився у Житомирі. Навчався у ЗОШ №6, далі — у професійно-технічному коледжі. Проходив строкову військову службу. Після демобілізації довгий час працював за цивільним спеціальностями, частково — за кордоном. У Юрія Олександровича було надзвичайно захоплююче хобі — артефактів старовини з металошукачем. Чудово орієнтувався на місцевості за картою. У перший день повномасштабної агресії повернувся з-за кордону, щоб стати на захист рідної держави. У лавах Національної Гвардії України брав участь у обороні Києва, згодом боронив східні кордони України. Нагороджений нагрудним знаком «Ветеран війни». Героїчно загинув 24.04.2023 року, відстоюючи східні рубежі України», - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, 30 квітня служба зв'язків з громадськістю 95-ї окремої десантно-штурмової бригади інформувала, що у боях за Україну загинув легендарний зенітник «Кельт», який збив найбільшу кількість засобів повітряного нападу противника у Збройних Силах України. 1 травня у Житомирі Андрія Лінійчука поховали.

Як повідомляв Житомир.info, 30 квітня 2023 року в Житомирському районі поховали захисника-нацгвардійця Сергія Тонкопрядка, який певний час вважався зниклим безвісти.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: війський військовослужбовець загинув прощання захисник загибель Вишневецький 
Матеріали по темі