Фоторепортаж

Ями, тріщини та латки – який вигляд мають дві вулиці у Житомирі, де збираються зробити ремонт доріг за 9 млн грн. Фоторепортаж

2 May 2023, 16:26

У Житомирі провели тендери на поточний ремонт асфальтобетонного покриття проїзної частини і тротуару двох вулиць на Польовій – Ціолковського та Кибальчича.

На ремонт планують витратити 9 млн грн: ТОВ «Асфальт Плюс» за 5,9 млн грн відремонтує вул. Ціолковського, а ПП «Автомагістраль» за 3,1 млн грн ремонтуватиме вул. Кибальчича. Згідно з тендерною документацією, обидва ремонти триватимуть до 31 серпня 2023 року.

Станом на 2 травня 2023 року як проїзна частина, так і тротуари обох вулиці вкриті ямами, тріщинами та латками від попередніх ремонтів. Автомобілісти та пішоходи намагаються оминати ями, де це можливо. Детальніше про стан обох вулиць дивіться на фото у каруселі

Нагадаємо, на поточний ремонт проїзної частини та тротуару вулиці Східної (від вул. Корольова до вул. Б.Тена) спрямовують 8,4 млн грн, на капітальний ремонт тротуарів по вул.Синельниківська – 2 млн грн.

Як повідомляв Житомир.info, 7 квітня 2023 року розпочали поточний ремонт тротуарів по вулиці Великій Бердичівській (від вул. Жуйка до вул. Шевченка): роботи за 4 млн 296 тис. 729,91 грн виконує житомирське ТОВ «Асфальт Плюс». Оновлення тротуарів планують завершити до кінця травня.

11 квітня управління капітального будівництва провело тендер на капітальний ремонт тротуарів по вул. Шевченка (вул. Шевченка буд. 102 – вул. Східна, праворуч; вул. Шевченка буд. 103 – вул. Східна, ліворуч). Також вже проведені тендери на та поточний ремонт асфальтобетонного покриття проїзної частини та тротуару вул.Кибальчича (переможець ПП «Автомагістраль» з пропозицією 3,1 млн грн) та вул.Ціолковського (переможець ТОВ «Асфальт Плюс» з пропозицією 5,9 млн грн).

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: дорога ремонт асфальт тротуар вул.Ціолковського вул.Кибальчича Польова  
Матеріали по темі