Місто

Працівники «Кромберг енд Шуберт Житомир» втілюють мрії дітлахів, позбавлених батьківської турботи

4 May 2023, 10:10

Щорічно підприємство «Кромберг енд Шуберт» дарує подарунки дітям працівників – маленьким «крошенятам», та цього разу самі робітники заводу стали тими чарівниками, які втілюють мрії дітлахів.

Наприкінці 2022 року до підприємства «Кромберг енд Шуберт» у Житомирі звернувся благодійний фонд «Зростай в родині», який опікується сім’ями, де бабусі й дідусі виховують неповнолітніх дітей, позбавлених батьківської опіки. БФ запропонував провести акцію «Стань чарівником», умови якої полягали в тому, що дітки-сироти та діти позбавлені батьківського піклування пишуть листи із побажаннями Святому Миколаю, а працівники їх виконують.

У «Кромберг енд Шуберт» залюбки відгукнулися на цю пропозицію і вже за кілька днів таким чином близько сотні дітей від 3 до 14 років отримали ті бажані речі, від яких вони хоча б на краплинку стали щасливіше.

На знак вдячності за відправлені подарунки дітки намалювали символічні малюнки для підприємства та людей, які там працюють.

В кінці квітня у «Кромберг енд Шуберт Житомир» провели виставку цих робіт, аби нагадати, що творити добро – це легко і щасливі очі дітлахів однозначно того варті.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Кромберг енд Шуберт 
Матеріали по темі